Jeg smiler når jeg åbner dørene for kunderne

”At vælge at køre taxi er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er alsidigt og jeg møder mange mennesker, som jeg kan give en god oplevelse.”

”Jeg elsker mit arbejde og er god til at køre bil. Alle mine kunder bliver budt på et bolche, og hvad enten de er rige eller fattige, så åbner jeg døren for dem alle med et smil. Er folk kede af det, får de et lille klap på skulderen. Folk kan lide det og jeg er også klar til at lave gas med de unge mennesker fredag og lørdag nat, hvor de fleste kunder er i godt humør.

I min bil er der en hyggelig stemning, og der er altid noget at tale med kunden om, men jeg kan også tie stille, hvis jeg fornemmer på kunden, at det er det rigtige.

Ordene kommer fra Simone Abrahamsen, som kører taxi på 9. år i sin fars taxi med plads til 6 passagerer. Hun står altid klar uden for bilen for at modtage kunden – uanset om det regner eller sner.

Taxi med turistservice

Daniel Znaider nyder som taxichauffør godt af, at han taler flere sprog. Således kan en kort 100-kroners taxitur ende op i 1.500 kroner, hvis bare der er noget, man som chauffør kan byde ind med og være hjælpsom over for turisterne.

”For nylig fik jeg en kunde fra Schweiz, som ikke var helt tilfreds med det hotel, han boede på i København. Jeg foreslog ham tre hoteller og han ønskede at kigge nærmere på alle tre, og da han som CEO i et firma i Schweiz havde til opgave at arrangere spisearrangementer for en delegation, lyttede han også til mine forslag om bl.a. at kigge nærmere på Søllerød kro. Og inden turen var færdig var en lille kort tur mellem to hoteller i indre by blevet til en tur til 1.500 kroner og tilmed faldt der ikke mindre end 100 € af i drikkepenge,” fortæller Daniel Znaider.

”Kunden var meget glad for, at jeg havde hjulpet ham – som han sagde, med at udføre hans arbejde, og han så frem til, at jeg også kunne køre sightseeingture for delegationen, når de kommer til København.”

Daniel Znaider har kørt taxi igennem 27 år, men har været væk fra taxibranchen i kortere intervaller.

Få 25% Rabat!

Bestil din Taxi igennem os og får 25% Rabat*! Læs mere hér